Hjem » Gode relationer giver succes

Styrk dine relationer

Jeg hjælper små og store virksomheder og organisationer med at blive synlige, få deres budskaber klart igennem og ikke mindst: At skabe gode relationer til omverdenen.

I en verden af hjemmesider, Facebook, nyhedsbreve og annoncer glemmer vi tit, at god kommunikation/PR faktisk handler om at opbygge og pleje gode, frugtbare relationer til omverdenen. Det er mit fokus, når jeg rådgiver en virksomhed.

Næste skridt er de konkrete tiltag. Her udfører jeg opgaver som fx:

  • Produktion af foldere og andet trykt materiale.
  • Opbygning og vedligeholdelse af hjemmesider – som webmaster og webredaktør.
  • Udformning af pressemeddelelser, nyhedsbreve, rapporter og artikler.
  • Rådgivning vedr. medier, målgrupper og strategi, fx ved større ændringer og begivenheder.
  • Serviceeftersyn og effektivisering af eksisterende kommunikation.
  • Ghostwriting, lobbyarbejde og networking på kundens vegne.
  • Opbygning og facilitering af faglige og sociale netværk.
  • – samt ikke mindst: at bygge og fastholde relationer til kunder og andre interessenter.

Jeg gør det, jeg er bedst til – og inddrager mine partnere, når det er nødvendigt. Jeg samarbejder med andre medievirksomheder, med eksperter og konsulenter samt med relevante organisationer i Danmark og EU. Det betyder, at jeg har mulighed for at inddrage et bredt spekter af kompetencer, når opgaverne kræver det – fx inden for forskning, lovgivning eller økonomi.


Det er dejligt at være god til noget, som andre kan have gavn af.

Men skal man leve af det, er det ikke nok. Det er nemlig ikke én selv, der afgør om man får succes med sin forretning eller ej – det er ”alle de andre”, der er interessenterne. Det er fx kunder, kolleger, leverandører, offentlige myndigheder, lokalsamfundet, kort sagt hele netværket.

Når man kommunikerer med dem, har man mulighed for at skabe nogle positive relationer. Det er det, der afgør, om man får succes. Derfor er gode relationer et must, uanset om man hedder Føtex, Finnair eller Frederiksens Fiskehandel.

 

Print Friendly, PDF & Email