Hjem » Her går det godt

Her går det godt

Ja, det gør det på mange punkter – fx med hensyn til at være autentisk. Det betyder bl.a. at jeg ikke returnerer et standard-svar, hver gang andre i netværket spørger ind til hvordan det går. Du kommer altid længst ved at tone rent flag og vise hvem du er – kun på den måde kan andre forholde sig til dig.  Det er autentisk kommunikation – og kommunikation er som bekendt mit fag.

På andre punkter går det knap så godt. Jeg fik for få dage siden at vide, at jeg med kort varsel må sige farvel til en stor fast kunde (på grund af omlægninger i deres organisation). Derfor får jeg for meget plads i både kalender og tegnebog, og derfor skal jeg i lyntempo finde andre, jeg kan hjælpe med kommunikation.

Aldrig nogen specielt sjov situation at stå i, men sådan er (erhvervs)livet. Den bedste medicin har jeg lige selv taget hul på:

  1. Gå ikke i panik. Brug nætterne til at sove.
  2. Tag en snak med andre selvstændige i dit netværk. Sparring er guld.
  3. Lav en plan for hvad du vil gøre for at lukke det gabende hul i økonomien.
  4. Vær autentisk udadtil. Du har jo ikke taget af kassen eller leveret dårligt arbejde.

Måske kender du dem, der lige står og mangler en kommunikationsekspert? Hvis der er et match, udlover jeg på stedet en belønning til dig. Og hvis de spørger til mine referencer, er de her. 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *