Hjem » Test af konferencen

Test af konferencen

conf-320”Konferencer uden pauser” kaldte jeg i sin tid mit koncept for bedre konferencer med reel plads til den networking, ingen af os kan undvære. Nu er jeg ved at tage min egen medicin, idet jeg er medarrangør af en tvilling-konference, som løber af stablen torsdag og fredag. Først i Århus, derpå i København.

Jeg har ikke haft helt frie hænder, men pauserne er blevet forlænget, networking med andre faggrupper er sat i system via farvekoder – og hele konceptet er direkte beskrevet på hjemmesiden og i diverse papirer. Nu er resten op til deltagerne på www.kamkonference.dk.

 

I næste uge vil jeg evaluere på de to dage samt få noget feedback fra deltagerne. Lykkedes det at få dem til at krydse nogle faggrænser, de ellers ikke ville have krydset?

Her ligger mit oprindelige indlæg om konceptet.

Print Friendly, PDF & Email

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *