Hjem » Skån gråspurvene

Skån gråspurvene

spurv lilleSkyder du gråspurve med kanoner? Mange vælger at starte med teknikken, når de skal have en hjemmeside, men det kan ofte blive dyrt. Og mange glemmer noget meget vigtigt, uanset hvilken hjemmeside, der har fået lavet.

Der findes mange dygtige leverandører af hjemmesider. Men de starter sjældent med at tilbyde dig en helt enkel løsning uden ret mange funktioner, og nogle gange kan det være svært at gennemskue, hvad man får for pengene. De vil jo gerne levere noget, der både imødekommer dit behov – og viser at de er dygtige.

Start med indhold og målgruppe. Hvad vil du fortælle, og hvem skal se det? Har du brug for særlige tekniske funktioner, eller skal du blot informere om hvad du står for? Har du behov for – og tid til – at lave hyppige opdateringer, så at brugerne kan læse ”nyheder” fra dig?

Og her kommer det vigtigste! Når nu hjemmesiden ligger klar, stor eller lille, hvordan skal målgruppen så opdage, at den eksisterer? Via dine foldere, din Facebook eller andet? Det er noget, mange glemmer midt i glæden over at hjemmesiden skal søsættes. Det er ikke nok at tænke på Google…


Mit tilbud

Har du blot brug for en hel enkel hjemmeside uden dikkedarer og smarte funktioner, kan du kigge på min skabelon. Den er beregnet på klinikker, men kan naturligvis tilpasses alle brancher. Den ligger her.

Du kan læse mere om hvad jeg tilbyder og hvad det koster her.

Alle skal i princippet igennem de samme overvejelser, både større virksomheder og små enkeltmandsfirmaer. Her vil jeg løfte sløret for en god portion af det, man bør huske:

Som bonus får du gratis min manual til at komme helskindet igennem processen med at skabe en hjemmeside. Den ligger her som pdf: ”Webdesign – dyder og synder”.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *