Hjem » Gå over grænserne og realisér dine idéer

Gå over grænserne og realisér dine idéer

I min branche, journalistik og kommunikation, er det ofte svært at få ressourcer til at gøre et ekstra grundigt stykke arbejde, når man står med et lidt krævende projekt, man mener andre kan have gavn af. Og det gælder også inden for andre fag – nogle projekter er simpelthen for meget op ad bakke til at man orker.

Men hvis man nu samarbejder? Fx med kolleger i andre lande? Tre journalister fra Holland, Italien og Tyskland har gjort det – det gælder om at bruge sit netværk, at tro på idéen og at finde en finansiering.

Det er kritisk og grundig journalistik om EU, stålindustri og miljø:

Nerves of steel: Carte blanche to Europe’s atmospheric polluters. A classic example of how evidence-based policy does not prevail to the detriment of EU citizens’ health. Det kan downloades her:

Forfatterne skriver i øvrigt:

A new European environmental Directive designed to protect EU citizens against fine dust emissions is unlikely to be very effective. Indeed, it appears that the Industrial Emission Directive 2010/75/EU, also called IED, has been weakened due to industry pressures.

The aim of the IED was to prevent or reduce as much as possible environmental pollution by fine dust emanating, among others, from industrial facilities. The trouble is that the very industries such Directive is designed to regulate have had tremendous amount of influence on how it will ultimately work.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *